tisdag 31 oktober 2006

undiscovered

running with mascara eyes and with that cigarette smile,
saying things that you can't ignore.

kom precis hem från sofia. jagsofiaochjosefin träffades idag och var allmänt mysiga, som jag älskar när vi är. nyhetnyhet: sofias katt emil hatar inte mig längre. vilket under. han slickade på mitt finger utan att springa bort från mig direkt efter. jag må vara bäst, och nu bevisade jag det återigen.

imorgon blir det o.c premiär och pizzaätning med mina två älskade tjejer. jag är sjuk och det var nog inte världens smartaste grej att cykla till sofia i regn. det känns bokstavligt talat som att jag har snor i hela hjärnan. nu snöar det ute, om någon bryr sig. jag har inte kännt någon smak på ett helt dygn. jag fattar inte hur jag har klarat mig.

nu orkar jag inte skriva mer. är inte på väärldens skrivarhumör när jag sitter och får snyta mig varannan minut. tyck synd om mig...

dagens låttips: millecolin - mooseman's jukebox

måndag 30 oktober 2006

så där lagom farligt inbjudande













have you got no self respect?

jag är sjukling idag. detta hindrade mig från att träffa alexander. jaja, bättre lycka nästa gång, som nalle puh säger. jag har vart hemma heeela dagen idag. enda undantaget var när jag var på stan med mamma och linda. imorgon ska jag inte vara hemma. iallafall inte på kvällen. då ska det ätas pizza med josefin och sofia. jag vill busa också. får se vad som blir med det.

the more you try, the less I care. darling it's over before it started

hata grader. jag hatar när det är kallt. fan. måste köpa jacka. men, för vilka pengar då? åååh. snart kommer det säkert börja snöa som i resten av norra sverige. kan ingen förstå att jag inte vill ha snö? kan inte världen ägna en tanke åt mig för en gångs skull? skulle jag vara väldigt tacksam för. men nej, snurra vidare bara, gör det.

jag saknar josefin och sofia som fan. senast jag träffade dem var faktiskt i fredags. det är üüüüberlängesedan. saknar sofias skratt och josefin roliga kommentarer. jagälskardem!

dagens låttips: system of a down - dammit

söndag 29 oktober 2006

jag tänker ha det som jag vill

jag har köpt något. trots att jag sa att jag inte skulle. men jag var tvungen att köpa de där två par trosorna. vem kunde motstå... jag skulle motstått! fan nu är jag arg på mig själv. och så hittar jag inte min gamla favoritlåt på datorn. josefin, du kanske vet. första raden är typ "sitter här i bussen, ensam längst bak". ngn frizon-låt. fanfanfan. jag vill lyssna på den nu. ikväll är en typisk svensk-amatör-hiphop-kväll. tror att jag håller på att bli sjuk. min högra mandel (somalltid) är svullen. stackars mig.

(du kan sluta läsa här eftersom jag vet att du kommer bli på dåligt humör)

imorgon ska jag ta en promenix med alexander dráb. ja-a, alexander dráb. det var åååratals sedan jag träffade eller ens såg honom, så det ska bli mycket trevligt. imorgon är första dagen på mitt efterlängtade lov. jagskaharoligt, så förbered er på det. tänker ta kort varje dag så att jag för en gångs skull kommer ihåg höstlovet. nae, nu ljög jag. jag gör alltid speciella grejer på mina höstlov. förra året var det england, och förrförra var jag två veckor i egypten. fymalin.

när jag och min familj besökte i-net data tidigare idag såg jag min dröm i ett glasskåp. min canon eos 350D. den bara stod där och längtade efter mig. den måste vara oerhört besviken på mig, eftersom jag aldrig tar tag i det där lovade sparandet. jag skjuter alltid upp saker. och jag vill ha den kameran SOO BAD. det spelar ingenroll vilket motiv man tar kort på, kortet blir bra i vilket fall som helst. jag kan ta kort på en stående toalettrulle och bilden blir ett konstverk. jagvillha, kan ingen förstå det?

dagens låttips: common - be

lördag 28 oktober 2006

allt kan gå itu

jag älskar mina vänner. idag är det lördag och jag är i göteborg hos pappa. i torsdags träffade jag jonatan. jonatan är min turtles. hans lillebror simon (?) sa att jag var en turtles. jag känner mig hedrad. i fredags var jagjosefinochsofia på djävulen bär prada i göteborg. min favoritfilm frånochmed nu. jag vill också bli framgångsrik och fotografera mode till en känd modetidning. fan.

jag fattar inte varför linda i idol åkte ut. vad är det med svenskarna. hon hade den bästa rösten bland tjejerna och hon åkte ut. cissijäveln kunde åkt istället. men nejnej. rösta ut den bästa.

mina peeeengar har kommit. köpte make-up (sött ord) idag. och ett par måste-ha-örhängen. slut på shoppinglistan, och det är jag stolt över. jag ska hålla i mina pengar den här månaden. friends, stoppa mig när jag håller på att falla över den förbjuda linjen.

jag har tagit några kort idag också. mer information kan ni få reda på senare. redigering måste ske innan publicering. haha. (redigering är ett måste eftersom jag inte har köpt min jävla canon eos 350D)

lovlovlov, visst är det fantastiskt. det här lovet ska bli lyckat. jag ska vara hemma under hela veckan och nästa helg. det kan ju inte gå fel. två planeringar (eller tre) har redan gjorts. tisdag ska jag äta pizza (ja jag längtar) med josefin&sofia. onsdag är det o.c premiärgrejs på femman med sofia&josefin och ngn gång i helgen vill jag ha skitkul med sofia&josefin.

jag ska börja skriva mer seriöst. bara för att det är roligt att diskutera med sig själv. mer info kommer senare.

dagens låttips: jadde - sunshine

onsdag 25 oktober 2006

jag är nöjd med mig själv

ätit upp den resterande biten av kladdkakan, pluggat körkortsteori och naturkunskap, fotograferat hösten, tittat på "wanna come in?", laddat ned gammal musik, bestämt vad jag ska göra imorgon. detta är saker jag har hunnit med idag. jag har haft en otroligt härlig dag.

varför kan jag aldrig ta mig i kragen och göra saker som jag har bestämt? t.ex. att läsa ut "djävulen bär prada". jag hade lovat mig själv att läsa ut den innan biopremiären. men nej, jag har läst typ en fjärdedel och ska gå på bion på fredag med sofia&josefin. typiskt mig.

kompisar, ursäkta mitt dåliga humör idag. vet inte vad som hände. jag irriterar mig som in i bängen på saker ibland, och då blir jag tyken och på döda-humör. inget jag kan rå för eller stoppa, det är så ibland bara, så ni får stå ut med det. "kul för er" - är en typisk döda-kommentar.

save room for my love. save room for a moment to be with me. save room for my love, save a little. save a little for me. won't you save a little. save a little for me.

dagens låttips: james morrison - you give me something

tisdag 24 oktober 2006

can I say no?

jag är inte mycket, inte mycket att titta på. du kommer aldrig att behöva ljuga igen. du kommer aldrig att behöva se mig ligga död på vägen. så många broar jag bränt. ingen tog mig riktigt över dem.

imorgon ska jag ta kort efter skolan. varesig jag vill eller inte. hoppas det regnar. jag älskar att fånga regndroppar på kort. det är något bland det vackraste som finns. om jag inte tar kort imorgon kommer jag skjuta upp det och så kommer jag att missa alla röda löv, iår igen. det skulle vara en typisk malin-grej. jag är riktigt duktig på att vara typisk mig.

jag är faktiskt riktigt enormt stolt över bilden ovan. innan jag fixade och trixade med den såg den ut som en helt vanlig pose-bild som helst. jag har kommit in i en period där jag klipper och tar bort grejer från bilden. redigerar t.ex. bara ögonen eller läpparna. resten av bilden "delete:ar" jag. rgb-färg vs. gråskala, skuggor/efterbelysning och utdragna linsöverstrålningar, det är jag, rätt igenom.

please give me, something. this could be nothing.

äntligen gjorde jag det. jag börjar bli riktigt stolt över mig själv. jag skrev ut mina bästa bilder någonsin i färg i skolan. nu har jag suttit här hemma och valt ut de bästa och placerat de i ramar, som nu pryder min vägg. måste få tag på ett långt tavelställ som jag ska hänga över min säng. på det stället ska jag sätta upp ett par olika stora ramar, med världens snyggaste bilder, tagna av mig. framtidens mest eftertraktade fotograf. jag har något ingen annan har.

dagens låttips: john legend - save room

måndag 23 oktober 2006

jag borde inte bry mig, men det gör jag

jag förstår egentligen inte varför. varför du kämpar för något du inte har tänkt ut riktigt ordentligt. (nu läser du nog det här, trots att du sa att du skulle sluta). jag sårar dig så. jag, mina ord, mitt nya jag, sårar dig. som slag rakt in i hjärtat. men vad fan ska jag göra? om du skulle vara i min sitts, nu, idag, skulle du nog förstå mig. förstå vad jag tänker, vad jag tycker och känner. det är inte lätt för mig heller, som du verkar tro. jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. jag skiter inte i dig. det skulle jag aldrig ens komma på tanken att göra. jag bryr mig om dig, varesig du tror på mig, eller inte.

(nu när du ändå läser det, när du inte skulle) kan jag ändå påminna dig om att jag visst bryr mig. du var så jävla speciell. det har du nog glömt att jag tycker? mhm. du kallar mig iskall, kall som is, har jag hört. vad fan ska jag göra? ska jag vara varm mot dig, varm som en augustikväll? det har gått en vecka, baby. (ja, jag skrev baby, och bli inte förvånad över det). vi borde vara ifrån varandra. ärligtalat. det var därför det blev som det blev, för en vecka sedan. meningen med det beslutet var inte att vi skulle fortsätta som vanligt. du blir sur, jag blir sur tillbaka. vi börjar tjaffsa om småsaker och sedan blir det ett kallt "hejdå, ha ett bra liv". så vill jag förhelvete inte heller ha det. det är det som är så jävla sjukt.

kan det inte bara vara bra? kan det inte bara lägga sig. kan inte du, och jag, bara acceptera att det är inte du och jag längre. det finns inget vi. så kan vi sluta hålla på. det är det enda jag vill. jag vill kunna skriva med dig på msn utan att bli förhörd om vad jag har gjort idag, och med vem. jag vill kunna skicka dig en glad smiley utan att det ska uppfattas fel.

det är kanske för tidigt för att börja tjaffsa. kan vi inte bara lägga ned stridsyxan och acceptera situationen? jag är inte bra på sånt här. inte för fem öre. när fan blev jag ett relationsproffs?

dagens låttips: håkan hellström - magiskt men tragiskt

söndag 22 oktober 2006

let me down gently

igår var det mysigt, väldigt. trots att jag missade mitt schemalagda tåg och hade genomblöta fötter trivdes jag. trots att jag aldrig träffat dem innan. haha. menmen, livet är livet. jag har massa schyssta bilder på min älsklings-kamera, som jag nog förmodligen kommer att lägga upp, utan censur. jag är nog lite känd för att lägga upp pinsamma bilder, men livet är livet, som sagt. det var ganska längesedan jag tog kort på mig själv. inte för att någon är intresserad av bilder på endast mig, men ändå.

ikväll ska jag börja plugga på körtkortsteori, som jag har som iv-val. det är assegt. över tjugo sidor med bara massa fakta och statistik, som man ska kunna. fuck it. men eftersom jag är känd för mitt oerhörda smarta läshuvud, kommer det gå galant.

sofia&josefin: det låg inga människor i min säng inatt. haha.

jag är nöjd med mitt hittills lyckade singelliv. har inte fallit för någon ny, och har inte fallit tillbaka. jag har öppnat mina ögon och vidgat mina vyer. älskat varje sekund och varit positiv varje dag, även när jag går upp vid sextiden.

dagens låttips: the killers - somebody told me

lördag 21 oktober 2006

och så blinkar du till

idag är en sådan där typisk lördags-morgon. jag vaknade med ett ryck vid tolvdraget, för jag trodde att det var vardag och att jag hade försovit mig. men så var det som tur var inte. jag skyndade iväg till tvn, för att se om jag hade missat mtv's bästa, trl usa. det hade jag inte. men det intresserade mig inte idag. slog över till femma. "kärlek på prov" är ett väldigt intressant program. lite löjligt, men hey, vad är inte löjligt nowadays?

snart ska jag laga mat åt mig o mina syskon. jag är bäst. eller ah, jag ska bara steka och vända lite, men det är ett oerhört bra framsteg för att vara mig. jag passar inte i köket. hoppas inte att min drömprins vill att hans tjej ska kunna laga mat. vilken besvikelse. jag kan inte ens koka pasta. sofia fick göra det åt mig en gång. skratta inte, snälla. haha. som sagt; man kan inte vara bra på allt.

jag ska ta kort idag, för ovanlighetens skull. börjar skämmas lite faktiskt. stackars kamera. har inte vart med mig på en månad typ. jag måste ta tag i det igen. kan inte alla löv bli röda snart? då ska jag ut och ta kort. prepare. röda löv är höst, och jag älskar höst. egentligen brukar jag älska hösten för att på hösten sitter man inne med sin pojkvän o tittar på film med en filt. men nej, jag har ingen pojkvän. men jag klarar mig ändå, ofcourse. det är faktiskt mig vi pratar om. jag är en överlevare. i'm a surviver. jag är singel, och tänker vara det länge. jag har två underbara kompisar som jag kan dela filt med istället. tyck inte synd om mig.

dagens låttips: kent - mannen med den vita hatten

fredag 20 oktober 2006

fucking in heaven, yes I am







jag har lekt med photoshop cs2 idag. pscs2 är min passion. efter mat. det slog mig förut, innan idol-tittningen, att imorgon ska jag ha roligt. ha skitkul, utan gränser. med utan gränser - menar jag verkligen utan gränser! josefin&sofia - let's go. uppe/ute hela natten och bara vara glad att jag är jag. that's what life is for. that is what I've been born for.

förövrigt ägde jagsofia&josefin svenska c-debatten. jag var bäst i klassen på tyskaprovet, idag igen. jag vet. det börjar gå bättre för mig nu känns det som. iloveit. undantag: årskursproven i engelska b har gått piss rakt in i skogen. fuck that. men, jag kan inte vara bra på allt. always look on the bright side of life, youknow.

bara för att jag har tränat tre dagar av fem denna veckan köpte jag apelsinkrokant idag. det är såå himmelskt gott. avgudar det, totalt. idol var bäst idag också.

jag hade aldrig trott på gudar, innan jag såg dig. hur fel jag haft förstod jag först när du stod framför mig. dina spelade muskler fick mig att sukta av åtrå och av törst. och mystiken som brann i dina ögon drabbade mitt hjärta först. det finns inte någonting, som, du, inte, kan.

dagens låttips: blink 182 - time to wake up

onsdag 18 oktober 2006

it's dark in here

de senaste dagarna har varit skeva, riktigt skeva. fast jag har hittat mig själv, vilket jag är myycket stolt över. tro mig eller ej. jagärstoltöverattvaramig. fattar inte att jag har klarat av det jag precis klarat av.

helgen ska bli rolig! slapp-fredag, bäst-lördag och mys-söndag, just the way I like it. jag ska njuta av min helg. ha roligt eller oerhört underbart slappt varje minut. kom precis hem från friskis&svettis, ja, jag tycker det är roligt. var där igår med. jag älskar känslan efter. då är man utmattad och tänker mycket. ska nog träna imorgon också, och bli lika utmattad som idag.

svenska-c-debatt imorgon. dågällerdet. jagsofia&josefin ska debattera mot allmän värnplikt. så här påläst har jag aldrig varit inför ett muntligt uttalande. kanske för att jag har mer tid åt mig själv numera, eller ah, nu iallafall. fick bäst resultat på mitt tyskaprov i hela klassen, och jag är glad. det börjar gå uppför nu, men det är en lång bit kvar. jag måste ta tag i saker snabbare. måste vara mer produktiv, inte så slapp som jag är. kämpakämpakämpa, snart tar jag studenten.

dagens låttips: enrique iglesias feat. kelis - i'm not in love

måndag 16 oktober 2006

i have let go

i'm free. free like a butterfly
free like anyone else.
i love to be free.

det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut
du frågade mig, och nu ska jag svara dig
du ställer massa frågor men orden sviker mig
jag ser mig idag, inte samma som förut
det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut

jag står på samma plats, men nu är jag inte rädd för att förändras

lördag 14 oktober 2006

jag i förskolan

überlång promenad

idag har jag gått en oerhört lång promenad, endast för ett par skors skull. från nordstan, vidare genom kompassen/arkaden, södra larmgatan och tillslut avenyn, längst upp typ. jag var ute efter ett par adidasskor, designade av missy elliott. men nej, arkaden hade endast de i storlek 36 och ingenannan affär hade dem. jag blev sur och arg. jag ville ju ha dem! hollywood, nilson, karltex, yoko yap, scorett, solo eller någonannan liknande affär hade dem INTE! vad är det med dem. vem kan undgå att ha världens snyggaste skor? fan ta dem.

väl framme i nordstan igen, där resten av glimstedtfamiljen satt och väntade, skulle jag ta en titt i den enda skoaffären jag inte hade kollat i i nordstan, scorett på andra våningen i femman. jag drog ett snabbt ögonkast genom hela dam-avdelningen. tiden stannade, jag hörde att jag själv andades, blicken fastnade. plötsligt sken hela jag upp. jag såg ett par ÄNNU snyggare par. ett par liknande, lacoste, med lila tyg inuti. jag blev kär, på två sekunder. efter tio minuters prövning köpte jag dem. åh jag är så glad. adidasskorna kan slänga sig i väggen, nästan.

tjejer, är inte mensvärk det värsta som kan hända en gång i månaden? hela min mage känns som om den ska sprängas. såfort jag reser mig upp dunkar hela partiet under naveln. helt onödigt, ja faktiskt. till hundra procent. jag ska ändå inte ha barn nu, motherfucking mother of nature.

dagens låttips: h.i.m - join me

fredag 13 oktober 2006

fredagen den trettonde
























årets otursdag. för mig har inte den där kända oturen brytit ut än. iofs, jag hade ett oförberett engelska hör-prov. det var det värsta prov jag någonsin gjort. fattade ungefär... 0.1 % vad gubben med världens-värsta-dialekt sade. jag fick tillbaka mitt naturkunskapsprov, där betyget blev vg-, men jo, jag är nöjd ändå. ingen speciell otur, faktiskt. tur för mig. vissa säger att på fredagen den trettonde får bara bra människor otur, och dåliga tur. då är väl jag en dålig människa då...

notis för nedanstående låt: jag började gråta första gången jag hörde den. för er som inte fattar, den är oerhört bra.

dagens låttips: imogen heap - come here boy

torsdag 12 oktober 2006

självsäkra malin vs. osjälvsäkra malin

nybäddad säng, nya lakan. det bästa som finns. kallt, rakt, strukturerat, stelt. avklippta naglar, ovanligt. raka, korta, blanka, sneda. jajemen.

jag ber om ursäkt för den senast passerade veckan. har ej varit mig själv, dvs, vaknat på fel sida varje dag. självsäkra-malin har under dessa dagar varit ork-malin. ork-malin är ingen trevlig person. hon analyserar för mycket, har för stora krav och blir sur lätt. somsagt, jag ber om ursäkt...

inget mer att säga. förutom att det är en göteborg-helg i helgen. har saknat det. älskar göteborg och kommer alltid att göra. måste på skojakt. ballerina skor passar sig inte för morgonar under 10-strecket. ohnej.

dagens låttips: lily allen - alfie

onsdag 11 oktober 2006

två blinda snickare och en såg

imorgon är en hundra-procentig mysbrallor-dag. mina mjukisbyxor är borta, helt spårlöst försvunna. hade på mig de i söndags, och efter den dagen har jag saknat dem. iofs har jag ett par superheta gråa också, men fan, svart är och kommer alltid att vara mjukisbyxans färg nummer ett. om man inte skulle se ut som en slapp-potatis såfort man tog på sig sina softpants skulle jag bära dem varje dag. det är det enda riktigt bekväma, det enda riktigt slappa.

idag är det fotbollsmatch (ärdetväl?) mellan sverige och island (ärdetväl?). fotboll, på tv, är det mest ointressantaste jag vet. ärligttalat, ishockey och handboll på tv, det kan jag förstå intresset för. men helvete inte fotboll. för det första fattar jag inte offside (vemgördet?) och för det andra så händer det inget... bara en massa frisparkar, straffar och offsides. vem bryr sig? ärligt. den enda gången jag tyckte fotboll var "roligt" var i högstadiet. i högstadiet var man tillsammans med fotbollskillarna. att åka till holmalunds inomhusplan och titta på svettiga killar var nöje nummer ett. på helger var det matcher som skulle spelas, och som en bra flickvän, som jag var då, var jag där och stöttade, oavsett väder. en gång när jag skulle kolla på en kille, som jag ej vill nämna i namns hemmamatch spöregnade det. men jag var där, jag ställde upp för min käraste. men nja, när jag numera tänker efter, var det inte så roligt ändå. killarna var alltid, alltid, sura efter en förlorad match och var jobbigt lyckliga efter ett lyckad match. nja, fotbollstjej, det är inte jag det.

jag sitter nu med en rosa markeringspenna och markerar viktiga avsnitt och viktiga fakta i mittjosefinsochsofias värnplikts-häfte. vi ska ha debatt mot veeruska och sofia på onsdag, i svenska c, javisst låter det läskigt. jagjosefinochsofia är mot allmän värnplikt, och de andra är för, för er som inte är smarta nog. vi ska ha mvg, för vi är så förberedda med våra spydiga kommentarer.

jag missade "the hills" idag. "the hills" är typ nya "laguna beach". eftersom personerna i laguna beach har slutat high school och ska börja college har de nu koncentrerat sig enbart på en person, som jag förövrigt förut hatade, lc, lauren. hon går på college i los angeles (fucking hot L.A). hon extraknäcker hos "teen vouge" (janivet,vouge,världensstörstamodetidning). numera älskar jag lc, helhjärtat. måste be sofia återberätta vad som har hänt imorgon på bussen, hoho. anledningen till att jag missade "the hills" var att jag var hos andreas idag. (jagälskardig)

och det sista: jag är bäst, snyggast, underbarast, sexigast, smartast, framgångsrikast, roligast, omtänksammast, mysigast, gosigast, kramigast, pussigast och älskvärdast.

dagens låttips: the kelly family - fell in love with an alien

måndag 9 oktober 2006

det var någonting som fastnade på mig

jag är bäst för att jag:

  • är så jävla snygg
  • har världens bästa humor
  • är världens snällaste person
  • har universums bästa självförtroende
  • är en überbra flickvän och kompis
  • har en stor talang för att skriva och fotografera
  • älskar mig själv, helt enkelt
idag var dagen då malin emelie margareta glimstedt tränade för första gången på ett år. helt makalöst vad jag är grym. blev svettig, och inte lite heller. men det är bara beviset på att jag satsade rejält den här gången. ska träna igen på onsdag, och fredag. sådetså.

imorgon ska jag och josefin presentera journalistik-media på gymnasiemässan. mellan fyra och åtta på eftermiddagen/kvällen kan ni ställa alla era frågor till oss. vi ska också göra löpsedlar, intervjua och ta kort, bara för att vi är bäst. yes we are. alla stöddiga nior kan slänga sig i väggen om de tittar snett på oss, ohyes. we're girls with attitude, in orange.

härsitterjag, med min varannan-dagliga-ansiktsmask på och hungrar snart ihjäl. jag är rejält godissugen, men tänker inte ge mig. jag har tränat idag, och ska inte förstöra det det första jag gör, nejnej. jag har en vilja inom mig som jag tänker döda alla sockerbehov med. fast inte i skolan, där har jag inga som helst begränsningar. när man är i skolan behöver man piggas upp, och den inställningen kan ingen få mig att ändra på.

dagens låttips: imogen heap - come here boy

söndag 8 oktober 2006

jag är bäst, och jag står för det!

idag har jag varit så in-i-helvete-positiv. jag är sååå glad över att jag är jag, ni kan inte fatta. jag vaknade och hörde andreas andas, vilket var dagens bästa ögonblick. han låg där, helt oskyldig, men putande läppar och andades djupt. åh. efter att jag och andreas hade gjort iordning oss så cyklade vi och mötte sofia. jagjosefinochsofia skulle ta vår söndagsfika i göteborg, och andreas skulle hem till floda, världens ände. väl inne i göteborg var jag så positiv en människa kan bli. "fan vad härligt", tänkte jag och köpte en macka och en stor cocacolalight på ett aveny-café. vädret var underbart idag, trots blåsten. sådana här dagar får mig att längta till hösten sätter igång, på riktigt.

jag har nog ärligt talat blivit kär i photoshop. har hittat massa tutorial's att följa. som läget är nu håller jag på att skapa ett blåbär. jättegulligt. aw.

imorgon är det måndag och jag är så mycket på g, nästan ofattbart vad på g jag är. måndagar hatar jag egentligen. slutar übersent och har gymnastik. men skitsamma, måndagar kommer alltid att finnas, och det är inget jag kan ändra på genom att klaga. levlivetvarjeminut.

dagens låttips: lily allen - take what you take

lördag 7 oktober 2006

helt underbart fantastiskt bra

den här dagen kommer att bli en mycket spännande dag, tro mig. som läget är nu sitter jag nyduschad med blött hår mot ryggen vid datorn (nehe? sitter jag vid datorn?). klockan är cirka halv två och jag mår ovanligt bra för att ha vaknat ovanligt tidigt. ovanligt nog så satte jag på datorn det första jag gjorde idag. efter min dagliga dos av cyberwebbens fantastiska aura sprang jag vidare till televisionen. vem kan missa "the best of trl usa" på mtv? herregud. ofattbart bra.

vad har hänt? har inte justin timberlake blivit snygg? jag hatade honom förut, helt ärligt. men på något konstigt sätt har han växt till sig och blivit hetare än något annat. är det han som har ändrat sig eller är det jag som har fått en annan syn på snygghet?

om en timme slutar andreas träning, för dem som är intresserade. han och jag ska sällskapa idag, och oj vad seröst det lät. vi ska äta middag med min mormor, morfar och orvar (mormors bror). för en gångs skull ska andreas stanna hela kvällen och natten, för er som inte fattar, så ska han sova här. ochjaglängtarsåattjagkandöefterhonom.

nej, nu ska jag strosa iväg och dammsuga mitt rum, vädra, mata fåglarna, bädda, platta håret och sminka mig. (är inte min blogg bäst i världen?)

dagens låttips: ken - hon tog mitt liv

torsdag 5 oktober 2006

every moment will pass you

jag är på g, som aaaaldrig förr.

idag har jag bestämt mig. jag ska köpa en canon eos 350d. försöka spara,
om det nu går. vem vet, jag kanske klarar det. jag vill ha ett superfett teleobjektiv.
stativ har jag redan, och väska. så jääättedyrt kanske det inte blir i slutändan.
för jag menar, en tjej som vill bli fotograf kan ju inte gå runt o ta kort med en
fjuttig digitalkamera från stenåldern. nej herregud, fyskämms.

idag har jag pluggat, duktig och bäst som jag är.
ärligt, hej mvg.

fick tillbaka min reklamanalys idag. trodde ärligt att jag inte skulle
få något högre än typ g+, men det stod mvg på pappret.
det måste varit fel, jag menar, ofta det var av mvg-kvalité.
aja, det är egentligen bara att tacka och ta emot.
mitt första mvg i tvåan.

ärligt. har ni sett fling? dejtingprogrammet. ärligt.
det är fan det töntigaste jag någonsin stött på.
josefin craaford kan bokstavligt talat slänga sig i väggen.
här är det en tjej/kille som får ställa frågor till tre stycken killar/tjejer.
en åker ut när den inte uppfyller tjejens/killens krav.
ärligt, det är så jävla töntigt så jag vet inte vad.
se och lyssna på hur mrs craaford beter sig (?!).
det måste ses för att upplevelsens skull.
dö - snälla? eller dö åtminstonde ut.

adjö

onsdag 4 oktober 2006

shame for you

pluggpluggpluggplugg - exakt så (nästan) har min dag sett ut.
naturkunskap, woho. för en gångs skull fattar jag. jagärbäst.

idag var jag och josefin på möte. hon&jag ska representera jm-linjen
på gymnasiemässan i göteborg på tisdag, mellan fyra och åtta.
på mötet fick vi namnbricka, tågkort och våra sexiga tröjor. hahaha.
ja, mitt ser ut som ett tält.

imorgon ska jag plugga. roligt? ja. för att jag fattar.
nej jag är inte stolt eller så. haha.
jag ska springa de där jävla terrängvarven imorgon.
jag kommer dö, ärligt. av svett iallafall. men jag ska få den bästa tiden
någonsin för att vara mig. (över en halvtimme alltså) hahaha.

hela kvällen (efter my sweet sixteen och laguna beach) plattade jag mitt hår.
det var riktigt najs alltså. ska nog ha det någondag.
håret blir så härligt lent när man har plattat det oså. barasåattnivet.

mitt jävla tåghelvete var nio minuter försenat idag.
mhm, ja, jag missade bussen. shit vad sur jag blev.
jag var kissnödig och hungrig (och enooormt trött).
jag fick strosa omkring i alingsås centrum en halvtimme.
träffade ingen, för ovanlighetens skull.
vissa människor ser man alltid i centrum, men inte idag inte.
centrum hade nog något emot mig idag.
efter en halvtimme gjordejag något jag aldrig har gjort innan,
jag tog nossebro-bussen hem. bara för att det gick.
inte för att det gick snabbare eller så, bara för äventyret av att se
andra människor på bussen än på 570.

nu ska jag sova innan jag avlider.
pusskram, adjö.
(ja jag är på g också)

tisdag 3 oktober 2006

sick of it all

idag har jag varit på g hela dagen. men något förstörde det senare under dagen,
fast nu när jag tänker efter kan jag inte sätta fingret på vad det var som drog ned mig igen.

jag har slappat rejält idag. ätit, pillat med en pincett i munnen på mig (förklarar varför senare),
tagit kort, redigerat och pluggat. äsch. som det kan gå. ungefär så här kommer min
vecka att se ut, fram till på fredag. det är då jag har naturkunskapsprov, och då
ska jag träffa sofia och josefin. inte för jag vet vad vi ska göra, men det kan knappats
bli lika boring som att plugga.

om cirka fem minuter börjar mitt numera favoritprogram (hejdå o.c, svikare).
laguuuuna beeaaach på mtv är bäst. halv åtta, måndag-torsdag. bästbästbäst.
klockan tio ikväll har bingos, fotografens, program seriestart. ja jag längtar.
bara de handlar om hur hans yrke är så är jag nöjd.

bara du är lycklig, så kommer livet att sluta bra.

nu börjar det. berightback folks!
adjö (sålänge)

---------------------------------------------------------------------------

nu har laguna beach slutat. shit vad jag älskar det programmet.
lc och jason är ju typ på g, eller ah, de dejtar (som amerikanerna säger).
under deras modevisningsgrejs gick jason tillbaka till jessica (hans ex).
hon satt i hans knä o han tittade på henne hela tiden. plötsligt kysste han henne,
shit vad hett det var, ja. jason är het. men lc såg, och damn vad arg hon blev.
hahahahaha, jag hatar lc, hon kan dö.

jag ringde sofia förut. hon är go. hon hade vart i göteborg själv o därför
gjorde jag henne sällskap i luren påvägen hem. det enda jag störde mig på
var att täckningen är så jävla dålig mellan floda och alingsås.
vårt samtal bröts flera gånger. shit.

helgen verkar bli mysig. för en gångs skull. haha, nej jag skojade bara.
mina helger är alltid lyckade och mysiga.
fredag: träffa sofia och josefin. fortfarande oklart om vad vi ska hitta på,
men det löser sig nog snart.
lördag: träffa andreas. mormor, morfar&orvar kommer hem till oss,
och då ska andreas kanske vara med o äta middag. vem vet,
det beror helt på andreas, om han vågar eller ej alltså. haha.
söndag: söndagsfika med sofia och josefin. det ser jag fram emot!

ladda ned idol-ville's nya singel "hit me like that".
fan vad bra han är.
+ lily allen's album.
fan vad bra hon är.

nästa vecka blir det gymnasiemässa för mig och josefin.
på tisdag från klockan fyra till åtta kommer vi att representera
jm på lerums gymnasie. vi kommer att vara bäst, förbered er.

just det, jag glömde att berätta om varför jag hade en pincett i gapet idag.
jagsofiaochjosefin satt och åt mat i matsalen, som vanligt.
plötsligt kände jag något mysko i halsen typ och fick lite panikkänsla.
jag gick till toaletten och kollade läget. där satt det en jävla salladsgrej
FAST i min högra mandel. helvete. såfort jag stack något finger i munnen
höll jag på att spy. det var fan det värsta. jag fick gå till skolsyster, men hon
gav mig en lååång tops att pilla med och ett knäckebröd, ingen hjälp alls.
när jag kom hem gjorde jag det. jag tog fram mammas pincett och
drog ut den. efter ett antal kväljningar fick jag ut den tillslut.
helvete, jag tänker aldrig äta sallad i skolan mer.

nu ska jag äta och därefter titta på bingo's program.
ja jag längtar (ohno, I said it again).
adjö.