fredag 18 maj 2007

everything will be okay

nyduschad, ny bus-ad, nysborstad och nysminkad. som jag har längtat. kom precis hem med bussen från sofias lägenhet. vad man känner sig självständig när man tar stombuss 16 från brunnsparken, helt själv, och går av, själv, vid sannegårdshamnen. gårdagen var mysig, och faktiskt rätt lyckad fastän det inte ens kändes i närheten av lyckat i början.

vi drog till sticky vid halv nio, och hjälp vilken kö! tänk vad man gör bara för att få gratis inträde. efter att ha ställt oss helt-totalt-sist i kön såg vi andreas, christian och de andra som stod lite längre fram. vad gör man inte? vi sprang och ställde oss brevid dem i hopp om att slippa betala inträde. steg in tre minuter över nio, vilket betydde att vi var tvungna att betala, snålt. hängde av oss och sprang direkt upp till baren. det var lerumsfolk överallt, vilket kändes konstigt. har inte kännt igen någon alls innan, men nu vimlade det av välbekanta ansikten.

jag och sofia dansade som aldrig förr, med nya människor hela tiden. det enda negativa med att vara en aktiv dansare är att man blir så varm lätt. fick avbryta med toabesök. efter någon timme kom simon till sticky och delade en av våra alla danser.

efter att ha blivit masserad på dansgolvet, dissat en sliskig turk, skrattat åt seriös-dansande tjejer, blivit uppraggade i baren, blivit uppraggade av tre 08or, hällt ut både en x-cider och tequila, knött i baren, gjort malta-rörelsen, tappat bort varandra, blivit erbjudna taxi till hisingen+efterfest, hittat varandra, svettats, skrattat, ramlat och sjungit begav vi oss vid stängning till mcdonalds, med karl och robin.

efter att ha ätit en halv hamburgare och plåstrat om sofias fötter följde killarna oss hem till sofia, dvs några meter därifrån. vilken skön natt! jag sov som en prinsessa och vaknade som en drottning.

Inga kommentarer: