måndag 27 november 2006

vi är på god väg

krönika, krönika, underbara krönika. har suttit hela kvällen med den, och skrivit så att tangenterna fått sig en work-out (eller inte). men hej, jag klarar mig.

vilken dag! sega lektioner och en trött malin. fick dock lov att gå tidigare från sista lektionen för att hinna till alingsås klockan tre, där jag hade ett viktigt möte. innan mötet hade jag en halvtimme över, och tog tillfället i akt att fotografera (med skolans canon eos 350D). jag älskar den kameran! det blev djurkort och vattenkort den här gången. shit, den där kameran kommer att bo hos mig hela helgen, och jag längtar redan.

efter mötet blev jag SÅHÄR hungrig och sprang bort till kära smörgåsspecialisten och köpte mig en mättande macka och en coca-cola. klockan fyra satt en mätt malin på tåget till floda, till andreas, min andreas. kameran var med i högsta beredskap även hos andreas, sorry, men jag kan inte hjälpa det.

hahahahaha. mitt, sofias och josefins samtalsämne på engelskan idag skulle kanske censurerats. gulligt att josefin har fått en hel annan bild av mig och sofia nu. SÅHÄR roligt.

dagens låttips: kent - pojken med hålet i handen

Inga kommentarer: