tisdag 11 september 2007

I think that she know

nu börjar det här bli någon slags halsmandel-uppdaterings-blogg. men det är så svårt att låta bli bara! var hemma från skolan idag, och strosade iväg till läkaren vid tre. där fick jag en lång tops nedkörd i halsen så att jag fick kväljningar flera gånger om, och fick ta blodprov. när jag sedan gick in till läkaren kunde hon inte säga vad det var som var fel på mig. mina värden från proverna var normala, och ingen infektion hade hittats. fast ändå satt jag där med en gigantisk höger halsmandel och har problem med att det fastnar grejer bakom den.

om några dagar får jag ett brev på posten. då ska jag antingen till borås lasarett, eller alingsås, och träffa en specialist som ska avgöra om jag ska operera bort halsmandlarna eller inte. lagom kul! om det nu blir så att jag ska bli opererad blir jag sjukskriven från skolan en längre tid, och det har jag helt enkelt inte tid med!

ikväll är det trippelavsnitt av top model säsong 8! jag älskar den serien, och dissar lätt idol som går samtidigt på fyran. trots att jag redan vet vem som vinner top model!

imorgon blir det skola trots feber eller ömhet. jag får panik av bara tanken att jag missar så sjukt mycket i skolan när jag är hemma och sover. visstvisst, det behövs vila och lugn om man ska bli frisk. men tänk om jag inte har tid att bli frisk?

dagens låttips: savage garden - to the moon and back

Inga kommentarer: