söndag 28 oktober 2007

bortkastad tid

det är helt onödigt att ragga på krogen. antingen är killen maximalt påflugen och dansar så nära att man inte kan andas, eller så tar han avstånd och kollar åt ett annat håll när han pratar med en. antingen är han för full och ses hela tiden med en flaska i handen och slöddrar fram saker som "duh är så fiiiin" och annat ointressant eller så är han knäpptyst och skyller på att han ska upp tidigt imorgon.

vad är meningen att ens prata med andra om man ändå inte kommer fortsätta träffas/prata? okej, du är med en kille/tjej hela kvällen. ni dansar glatt till alla slags låtar, har gemensamma töntiga rörelser och skrattar tillsammans. han/hon bjuder dig på något att dricka och frågar dig om de där vanliga sakerna. nu vet han/hon vad du gör på dagarna, vad du heter, och vad dina drömmar är. han/hon hälsar på dina kompisar och säger att du verkar vara en riktigt bra person. allt ser ju skitbra ut, eller hur?

när kvällen kommer till sitt slut finns det två alternativ;
1) han/hon ber om ditt nummer eller din msn. han/hon lovar att höra av sig och tackar för kvällen med en lång och mysig kram.
2) han/hon tackar för kvällen och "glömmer av" att fråga om ditt nummer.

jag förstår inte en sak. om man är tillsammans med en person under ett x antal timmar på en hel kväll, frågar personen om saker som man ska lägga på minnet, och ger en originella komplimanger som t.ex. att du har världens bästa personlighet. vad är då meningen med att antingen byta nummer, och inte höra av sig? eller att inte byta nummer överhuvudtaget. varför slösar man ett antal timmar på en person om man i slutändan inte tänker höra av sig ändå?

det är väl ändå det som är meningen. om han/hon var ute efter att bara ha dig som sällskap för en kväll kunde den iallafall sparat dig med att ge dig förhoppningar.

ett tips: om du bara är ute efter sällskap för kvällen, prata nästan inte någonting alls med den du har raggat upp. det den säger ska du ju ändå bara sudda bort under morgondagen ändå? jag menar, vad är meningen att komma ihåg att han vill bli pilot om jag ändå aldrig kommer ta kontakt igen ändå?

Inga kommentarer: