tisdag 22 januari 2008

svett och ... svett

herregud vad jag kämpade! jag är riktigt stolt över mig själv. idag tränade jag bort 375 kalorier och tränade i en och en halvtimme. efter det duschade jag och lade mig sedan i solariumet. vaknade till efter 20 minuter och tog bussen hem igen. gud vad duktig jag är!

under september 2005 skapade jag min allra första blogg. enda sedan dess har jag aktivt bloggat och läst andras bloggar. det är rätt sjukt vad bloggandet har växt under bara dessa tre år som jag har varit aktiv. 2005 läste jag två intressanta bloggar, och nu under 2008 hjälper bloggkoll.com mig att hålla reda på alla mina femton bloggar som jag läser idag.

för er som är intresserade tänker jag nu ge adresserna till mina gamla bloggar. det är lite synd att alla inlägg på min första blogg från 2005 har tagits bort.

http://readmyface.blogg.se - här skrev jag september 2005-april 2006
http://malintheserious.blogg.se - här bloggade jag april-oktober 2006
http://mullfan.blogspot.com - här fanns jag oktober 2006-februari 2007
http://malinglimstedt.bloggspace.se - februari 2007-januari 2008 bloggade jag här!

ibland känner man att man vill börja om från början, vilket jag gjorde när jag lämnade bloggspace. bloggspace var en trevlig hemsida. men det jag inte gillade var att det ofta var fel på sidan och ibland tog det år att publicera ett inlägg. nog pratat om det, nu är jag här!

det skulle förresten vara riktigt trevligt om ni kunde vara lite mer aktiva när det gäller att kommentera. mycket roligare att skriva om man vet att någon faktiskt läser.

nu ska jag göra iordning i köket och ge en krya-på-dig-kram till mamma.
varför har alla ont i halsen eller är förkylda just nu?
/malin glimstedt